Hőlégballonos emlékmű Őcsényben – fejlemények

Kedves Ballonos Barátaim!

Megszületett a támogató határozat az őcsényi önkormányzat idei első ülésén. Elérkezett a tettek ideje. Csatolva küldöm a támogatói nyilatkozatokat. Az egyik „céges” a másik magánszemély adományozónak alkalmas. Amint megérkezik a számlára az adomány, küldjük a támogatói szerződést az önkormányzat részéről két példányban aláírva. (Aztán részetekről is aláírva kérjük vissza az egyik példányt.

Amint beérkezik a szükséges keret kb 70 %-a, megrendeljük a szobrásztól az emlékművet.

A helyet kijelöljük, rendbe tesszük. Reméljük, hogy már nyáron, vagy legkésőbb a találkozó megnyitásáig meg is rendezhetjük az átadási ünnepséget. A feladatokban számíthatunk az önkormányzat aktív segítségére.

Természetesen minden támogatót meghívunk az átadási ünnepségre és díszoklevéllel köszönjük meg a támogatást.

Ha jó idő lesz, természetesen ballonos látványosság is lesz.

A támogatók nyilatkozzanak arról, hogy a nevüket és/vagy a támogatás összegét nyilvánosságra hozhatjuk-e.

Kérlek benneteket, hogy juttassátok el az információkat mindenkihez, aki támogatóként szóba jöhet. Nem szeretnék persze senkit sem gyűjtésre inspirálni, de én nem tudhatom mindenkinek az elérhetőségét, aki magáénak érezheti ezt az ügyet annyira, hogy támogatná. Ne vegyük el tőle a lehetőséget. Ne feledkezzetek el a külföldi ballonos barátok értesítéséről sem. Ők is szerették, szeretik Őcsényt.

Szeretném ezt az első időszakot egy hónapon belül lezárni és megkezdeni a kivitelezési munkálatokat, meg az átadó ünnepség szervezését.

Üdv.
Sós Mihály
projekt koordinátor

Kapcsolódó hír: Hőlégballonos emlékmű Őcsényben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük