Repülés ballonnal!

Repülhetnek utasok is hőlégballonnal?

Természetesen IGEN!

A repülések során a minimális utaslétszám általában három fő, de kisebb csoportokon kívül (néhány fős családi ünnepség, születésnap, évforduló) nagyobb létszámú csoportok (csapatépítő rendezvények, nyereményjátékok nyertesei, céges bulik) repültetését is vállaljuk.

15

Többszáz méter magasból terepasztalként nézegethetjük az alattunk elterülő tájat tavakkal, vadakkal, vagy akár lombkorona-magasságból szippanthatjuk be az erdők friss levegőjét. A ballonkosár egy toronyház erkélyéhez hasonlítható azzal a különbséggel, hogy erről az „erkélyről” az érintetlen természettel kerülhetünk kapcsolatba.

08   09   11

Repüléseket évszakoktól függetlenül szervezünk. Éppen úgy változik a ballonkosárból az alattunk elterülő táj szépsége, mint ahogyan a természet is változik téltől nyárig, majd vissza.

12 14

Az utasok jelentkezésekor megbeszélésre kerül a találkozó pontos helyszíne és időpontja, valamint a repülés körülbelüli helyszíne. A repülés tervezett időpontjához képest érdemes egy-két héttel előtte jelentkezni, mert a ballonok lefoglalása a jelentkezés sorrendjében történik.

A repülést megelőző órákban telefonon egyeztetünk az utasokkal, hogy alkalmas-e az időjárás a ballonrepülésre (szél-és esőmentes). Amennyiben igen, találkozunk az előre megbeszélt helyen.

01  02  03

A találkozás után elutazunk a felszálló területre, majd a hőlégballon felállítása után megkezdődhet a repülés.

10  05  07

Körülbelül egy óra repülés után a hőlégballon leszáll, a követőautó megérkezése után pedig elcsomagoljuk a felszereléseket.

13   16

A programban ekkor egy kisebb ceremónia következik, ami után visszaszállítjuk az utasokat a kiindulási helyre.

Az egész program körülbelül 4-5 óra elfoglaltságot jelent.

A ballonrepülés ára (2023-ban):

4 utas esetén 56.000 Ft
3 utas esetén 70.000 Ft
2 utas esetén 90.000 Ft

Az árak személyenként fizetendők.

Budapest vonzáskörzetén kívül kiszállási díjat is felszámolunk.

További információk e-mail címünkön vagy a 06-20-976-2858 telefonszámon kérhetők.