Szakági értekezlet lesz novemberben

Kedves Mindenki!

Az előző levelemhez képest -melyben a rendkívüli szakági értekezlet megtartásának időpontjára vonatkozóan kértem, hogy nyilatkozzatok-, annyi változás történt, hogy sem az MRSZ, sem a Hatóság szakemberei nem tudtak volna egyik időpontban sem részt venni, ezért úgy döntöttünk, hogy az MRSZ FLF vezetője, Balogh György úr által november 8-ra meghírdetett FLF és karbantartási értekezlettel együtt tartjuk meg a szakági értekezletünket. (Balogh úr meghívó levele mellékelve.)

Tehát ennek megfelelően a Ballon szakág ez évi értekezletét ezennel összehívom.

Az értekezlet helye és időpontja: 2014. november 8. 13-17 óráig, 1118 Budapest, Dagály u. 11. II. emeleti tanácsterem

Amennyiben az értekezlet nem határozat képes, a megismételt ülés időpontja 2014. november 8. 14 óra. A megismételt értekezlet az eredetileg meghírdetett napirendi pontokban a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Napirendi pontok:

1. Hőlégballonokkal kapcsolatos légialkalmassági, típusalkalmassági és karbantartási kérdések megbeszélése. Előadó: Balogh György

2. Beszámoló az idei évről. Előadó: Mészáros László és Végh Sándor

3. A 2015. évi versenyek megbeszélése, a versenynaptár elkészítése (különös tekintettel a XXXV. Magyar Nemzeti Bajnokság megrendezésére) és a versenynaptárnak az MRSZ elnökségének jóváhagyására történő felterjesztése. Előadó: Végh Sándor

4. A ranglista elfogadása és ennek alapján a 2015. évi válogatott keret kijelölése és jóváhagyásra történő felterjesztése az MRSZ elnöksége felé. Előadó: Nagy Péter

5. A szakág Szervezeti és Működési Szabályzatának véglegesítése és jóváhagyásra történő felterjesztése az MRSZ elnöksége felé. Előadó: Mészáros Norbert

6. A szakági levelezési lista frissítése. Előadó: Kádár Róbert

7. A szakág vezetőségi értekezletek elektronikus megtarthatóságának jóváhagyása. Előadó: Paál Dávid

8. Egyebek.

 

Akinek ezeken felül napirendi pont javaslata van, azt legkésőbb október 23-ig (ez évben) írásban jelezze.

Úgy egyeztünk meg az elnökkel és az FLF vezetővel, hogy aki nem tud várni a problémája megoldásával az értekezlet időpontjáig, az addig is soron kívül fordulhat az illetékes vezetőhöz.

Kérek mindenkit, hogy aki jövőre akar versenyt, találkozót, stb. rendezni (különös tekintettel a NB megrendezésére) az jelezze ezt írásban előre.

Az SZMSZ tervezetét reményeim szerint legkésőbb az értekezlet előtt egy héttel kiküldjük mindenkinek, hogy fel tudjatok készülni belőle.

A levelezési listára az lesz a javaslatom, hogy tagszervezetenként 2 db email címre fogjuk az anyagokat kiküldeni. Készüljetek fel rá, hogy meg tudjátok adni a címeket.

Addig is sok jó leszállást mindenkinek!

Üdvözlettel: Végh Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük