Pályázat klubok, egyesületek részére

Tisztelt Klubvezetők!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy az MRSZ pályázatíró és pályázatfigyelő partnere tegnap felhívta figyelmünket az alábbi pályázatra.

A Fenti pályázat kiírását csatoltam levelemhez (INNEN letölthető).

A pályázat benyújtásának határideje 2012. december 10.

A pályázatra az MRSZ tagszervezetei az MRSZ jogán tudnak jelentkezni a pályázatíró cégnél, ahol az MRSZ felelőse Kesztyüs Márk, pályázati konzulens.

Telefon: +36 (30) 816-98-04

E-mail:  kesztyus.mark@rgfi.hu

A Nemzeti Együttműködési Alapból finanszírozott „Civil szervezetek működési célú támogatása 2013” című pályázati felhívás a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja, a szervezetek működéséhez köthető kiadások támogatásával.

Pályázók köre

A pályázatra kizárólag azok a Magyarországon működő civil szervezetek – alapítványok, egyesületek, illetve eme formációkból létrejött szövetségek – nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek bírósági nyilvántartásba vétele legkésőbb 2011. december 31. hatállyal megtörtént.

A támogatható civil szervezetek alapcél szerinti tevékenységi besorolása között szerepel:

Új nemzedékek jövőjéért folytatott tevékenység:

A nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek.

Egy költségvetési évben csak egy kollégiumhoz nyújtható be támogatási kérelem. Tekintettel arra, hogy jelen kiírás a 2013-as évre vonatkozik ezért lehetőség van a 2012-es évhez képest eltérő kollégiumhoz pályázatot benyújtani.

Jó leszállást!

Jóri Tamás

Főtitkár

Magyar Repülő Szövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük