Obszerverek az Európa bajnokságra!

Verseny megfigyelők jelentkezését várják az Európa Bajnokságra, Franciaországba, valamint az idén Siófokon megrendezésre kerülő Nemzeti Bajnokságra!

Kedves ballonos sporttársam, kedves obszerver!

Ezúton értesítek minden – önmagát a feladatra alkalmasnak érző – magyar obszervert, hogy lehetőség van arra, hogy páran részt vehessetek az idei, Franciaországban megrendezésre kerülő Hőlégballon Európa bajnokságon. Csatoltan küldöm a rendelkezésre álló információkat, illetve a jelentkezési lapot. Akit ez a verseny komolyan érdekel, kérem, hogy közvetlenül és gyorsan vegye fel a kapcsolatot:
Sylvine Drouault / French Chief Observer: chief_obs@europeans2009.org
Nathalie Dantan / Deputy Chief Observer:
nathalie.dantan@netcourrier.com
Az senkinek ne szegje a kedvét, hogy eredetilag február vége volt a határidő, aki tényleg menni akar, azt szinte biztos, hogy fogadják is.

 

Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy felhívjam a figyelmedet, hogy a Siófoki verseny, (hivatalos nevén: a VI. Prímagáz és Contakter Balaton Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny) ami idén egyben a Hőlégballon Nemzeti Bajnokság is lesz, szintén várja obszerverek, pilóták jelentkezését. A honlapon hamarosan (pár nap) új aktuális infókat, híreket teszünk közzé.

Dave

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük