Információk obszrevereknek

Obszerverek!

Három nemzetközi ballonversenyre várják megfigyelők jelentkezését! Az egyiket Franciaországban, a másik kettőt pedig Japánban rendezik.

#1
Mindenkinek, akit érint:
Obszerverek jelentkezését várják a Franciaországi (Brissac-Quincé, Angers várostól délre található) Elő-Európa Bajnokságra. A verseny augustus 21-25 között lesz. A rendezők legfontosabb szempontja a jó angol nyelvismeret.
Akit érdekel a dolog, az keresse Paál Dávidot!

#2
Mindenkinek, akit érint:
Obszerverek jelentkezését várják, Japánba, a Sagai versenyre. A verseny időpontja október 30-tól november 3-ig. Sajnos momentán úgy néz ki, hogy csak egy magyar obszerverre tartanak igényt, de ez senkinek ne szegje a kedvét, valószínűleg sikerül akár 2-3 megfigyelőt is elfogadtatni.
Ami nagyon fontos: A jelentkezési határidő: június 30.
Akit érdekel a dolog, az keresse Paál Dávidot az on-line regisztrációval kapcsolatosan.

#3
Mindenkinek, akit érint:
Obszerverek jelentkezését várják, Japánba, a Motegi (Tochigi) versenyre. A verseny időpontja november 19-24. Sajnos momentán úgy néz ki, hogy csak egy magyar obszerverre tartanak igényt, de ez senkinek ne szegje a kedvét, valószínűleg sikerül akár 2-3 megfigyelőt is elfogadtatni, bár erre kisebb az esély mint Saga esetében, mert itt sajnos kevesebb a versenyzők száma is.
Ami nagyon fontos: A jelentkezési határidő: június 30. (ugyanúgy mint Saga esetében)Akit érdekel a dolog, az keresse Paál Dávidot a regisztrációs adatlappal kapcsolatosan.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük