Biztosítás – Végh Sándor levele

Kedves Mindenki!

 

A pénteki szakbizottság vezetőségi, majd ezt követően az MRSZ elnökségi üléseknek és a vasárnapi MRSZ közgyűlésnek is számunkra az egyik legfontosabb témája a biztosítási díjakkal kapcsolatos témakör lesz.

Már sok adatot és tényt összegyűjtöttünk annak igazolására, hogy ha ebben a témakörben nem sikerül lényeges változást elérnünk, az a magyarországi ballonrepülés ellehetetlenüléséhez vezet, de ma este Barta Vince sporttársunkkal folytatott telefon beszélgetésen felmerült egy új szempont. Mégpedig az, hogy egy ballonra vetítve mennyi az egy légi órára jutó biztosítási díj.

Fontos szempontnak tartom ennek az adatnak a közzétételét, mert véleményem szerint egy magyarországi átlag ballonra vetítve megdöbbentően magas összeget fog jelenteni.

Ennek az összegnek a kiszámításához feltétlenül tudnom kellene, hogy a klubokban az egyes lajstromjelű ballonok 2005-ben mennyi repült órát teljesítettek. Nem kell percre pontosa.

Az a kérésem, hogy ha elolvassátok a levelemet, válaszoljátok meg lehetőleg azonnal, hogy péntekre fel tudjunk készülni.

Másik kérésem az, hogy a vasárnapi MRSZ közgyűlésre lehetőleg minél többen gyertek el, mert szavazás esetén nagyon fontos, hogy minél több ballonos sporttársunk jelen legyen. Aki nem tud eljönni, az lehetőleg bízzon meg írásban valakit a budapesti sporttársak közül.

 

Várom a válaszotokat.

 

Üdvözlettel: Végh Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük