Már csak néhány nap és kezdődik a Balaton-Átrepülő Verseny

A ballonfieszta.hu hírlevele: Már csak néhány nap és kezdődik a Balaton-Átrepülő Verseny

Eddig 20 csapat nevezett a versenyre

Kedves Olvasók!

Már csak pár nap van hátra a versenyig (pontosan két és fél pár 🙂 ), így újabb fontos információkkal bombázva szeretnénk növelni az izgalmakat. Az előzetes felkészülés érdekében már elérhetővé tettük a 2008-as hivatalos versenytérképet. Mivel szeretnénk, hogy mindenki a saját magának megfelelő méretben, és minőségben férhessen hozzá, így 240dpi, 150dpi illetve 100dpi felbontásban is letölthetővé tettük a Letöltések oldalon!

A versenyre eddig 20 versenyezni vágyó pilóta, 2 fiesztázó, és 17 megfigyelő regisztrált!

A félreértések elkerülése érdekében ezúton kívánjuk felhívni a hírlevelezők nagy táborát, hogy a jelentkezés/regisztráció lehetősége a ”General Briefing”-ig adva van! Várjuk tehát a további jelentkezőket mindhárom ”kategóriába”!

Az idei évben a www.geocaching.hu és a www.ballonfieszta.hu közös szervezésében egy új és érdekesnek ígérkező játékkal – ballonkessing – is színesítjük a versenyt. A játék lényege, hogy a ballonok leszállási helyének közelében a beosztott megfigyelő elrejt egy palackba zárt jelszót. Természetesen a ballok nagy száma miatt számos ilyen rejtés születik a verseny alatt. A vállalkozó kedvű játékosok ezeket a palackokat illetve a jelszavakat igyekeznek begyűjteni, azaz rejtésenként csak az első megtaláló számít, hiszen ő össze is szedi a palackot, ami ezután mások számára már nem lesz kereshető. Bízunk benne, hogy ez is egy izgalmas feladat lesz a geocache kedvelőinek. Bővebb információ pár napon belül lesz olvasható erről a palackgyűjtő versenyről mindkét szervező honlapján.

A tisztségviselők száma az utóbbi napokban jelentősen növekedett, így is biztosítva az eredmények minél pontosabb mérését, meghatározását.

Körvonalazódnak a részletes programok is, amik hamarosan megtekinthetőek lesznek a weboldalon.

Egy kis ízelítő a május 24-i programból:

Gyermeknapon a programok két fő helyszínen fognak zajlani. Délelőtt (9:00-15:00-ig) a Tesco parkolójában, míg délután (15:00-tól) a Főtéren. Lesz családi és amatőr ügyességi rally, sok-sok gyermeknapi program, veszélyes hulladékgyűjtés, véradás. 21:00 órától Ballonkivilágító show. Helyszín a Suzuki szalonnal szembeni füves rét (Balatonkiliti irányába) Itt lesz Pintácsi Viki, Bébi Gabi, és Darázs Ádám Közép Európa legerősebb embere.

A szervezéssel, vagy a versennyel kapcsolatban az info@ballonfieszta.hu címen kérhető további tájékoztató.

Üdvözlettel: ballonfieszta.hu csapata

Előzmények: V. Contakter Balaton-Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük