Utolsó infók a Pilótatalálkozó előtt

Figyelem!

Azt hiszem, érdemes felidézni a legfontosabbakat a pilótatalálkozóval kapcsolatban:

A rendezvény nyílt, azon bárki részt vehet. A részvétel önkéntes, tehát nem kötelező még annak a közel húsz ballonos csapatnak sem, akik kedvezményes részvételéről elektronikus levelezésben, illetve telefonon megállapodtunk. Az is szabadon választható, hogy a pilótatalálkozó teljes időszakából ki mekkora részben kíván jelen lenni, tehát azokat is szívesen látjuk, akik akadályoztatásuk miatt csak egy rövidebb szakaszt töltenek velünk.

De: A Pilótatalálkozót Nektek szerveztük! Figyelmetlenségből vagy lustaságból ne maradjatok le egyik mozzanatáról sem!

A ballonos program 21-én (csütörtökön) 20.00-kor kezdődik Pécs-Pogány repülőtéren egy általános eligazítással. Másnap hajnalban már repülés! Szerencsés esetben akár öt felszállást is teljesíthetünk a fáklyázáson és éjszakai kivilágításon kívül! Péntek hajnaltól vasárnap délig repülő bemutatók, film vetítések, szakmai előadások, büfé, koncertek, kiállítások, a jelen lévő csapattagoknak összesen nyolcszori ingyenes étkezés!

Mellékletben találjátok a ballonos programot, illetve idő beosztást, de érdemes tanulmányoznotok a weblapot is, amelyre az utóbbi napokban rengeteg új információ került fel. Javaslom és kérem, hogy az egyénileg érkező ballonosok kapcsolódjanak be a csapatok munkájába!

Már csak hat nap!

Hajrá!

Eklics Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük